top of page

Bröllop

sofia_pontus-16.jpg

Ni vet den där känslan när man har träningsvärk i käkarna efter att ha

skrattat en hel kväll med sina bästa kompisar? 

Så känns det alltid för mig efter ett bröllop. Jag kan som inte låta bli att gå runt och le hela tiden när alla andra är så glada. Jag har som lätt att smittas av andras glädje och mina föräldrar har alltid sagt till mig att ”om int örona suttit där de skull så hade mungiporna gått ihop baka hövve”. Och ja, det ligger nog någonting i det. 

 

Som fotograf så är mitt mål att skapa mer än ett fotografi, jag vill skapa en upplevelse. Det ska kännas kul och lättsamt att bli fotograferad. Brudparen jag fotograferar behöver mest ägna blickarna åt varandra, där de känner sig trygga. Vi lyssnar på musik, dansar, leker och skrattar. Jag vill kännas som en vän, en som man kan lita på och som kanske får brudparet att gå in i sin lilla kärleksbubbla mitt bland allt ståhej.

 

Jag klär mig gärna i gällande klädkoder på de bröllop jag fotograferar. Det gör också att jag lättare smälter in bland de andra gästerna och kan på så vis förhoppningsvis fånga fler spontana ögonblick

skärmupplösta_ceciliafredrik-95.jpg

Utvalda kärlekshistorier

Under åren som bröllopsfotograf har jag fått träffa fantastiska människor och upplevt kärleksfulla och vackra vigslar som alla är unika på sitt sätt. Här nedan är en handfull av de brudpar som jag fått äran att fotografera och med ett litet urval från deras respektive dag. 

SOFIA & PONTUS

EMMA & PETER

JOY & PATRIK

bröllop-1.jpg

Hur bokar vi?

Funderar ni på hur det går till från bokning till leverans så har jag listat alla steg i ordning här nedan

Bokning &

kontakt

Ni har kommit fram till att ni gillar min bildstil och tror också att vi kan vara en bra match i övrigt. Läs igenom vilka paket jag erbjuder och om ni hittar något som passar er så skickar ni en förfrågan via kontaktformuläret här nedan. Om jag är ledig ert datum så går vi vidare med att prata ihop oss om era förväntningar och om ni vill träffas digitalt så går det att ordna.

Er stora

dag

Dagen D är här och jag finns på plats för att fånga alla vackra ögonblick. Den här dagen kan vara en av era största upplevelser i livet och jag är så glad och stolt över att jag fått äran att dokumentera den. Jag ser till att smälta in så bra som möjligt och förutom att vara en guide som gör er avslappnade under er porträttfotografering så försöker jag också fånga alla de spontana ögonblicken som uppstår under dagen.

Avtal &

bokningsfaktura

Efter vi pratat ihop oss och allt känns bra så skickar jag ett avtal som ni får läsa igenom och skriva under. Därefter skickar jag en bokningsfaktura på 40% av totalbeloppet som ska betalas för att bekräfta er bokning och säkra datumet. Denna summa dras av från slutpriset och är inte återbetalningsbar.

Smakprov &

slutleverans

Oftast kan man knappt bärga sig på att se alla bilder från bröllopet, men eftersom det antagligen tar några veckor innan alla bilder är klara så får ni ett litet smakprov som jag skickar via ert webbgalleri. När sedan resten av galleriet är klart skickar jag resterande bilder och paketerar och postar de produkter som ingår i ert paket.

Möte &

provfoto

Nu börjar det roliga! Vi möts upp, pratar ihop oss om era förväntningar och lär känna varandra lite bättre. Detta görs gärna när era planer i övrigt har börjat bli klara. I de största paketen ingår också en provfotografering, som är bra för att släppa på nervositeten inför bröllopsdagen och göra det hela mer bekvämt för både er och mig. 

Slutfaktura &

omdöme 

Slutfakturan skickar jag på mail i samband med leveransen av bilderna. Därefter får ni mer än gärna lämna ett omdöme om era upplevelser med mig som fotograf, antingen via mail, facebook eller google. Det skulle jag uppskatta jättemycket <3

Bröllopspaket

joypatrik-31.jpg

DET HÄR INGÅR I ALLA PAKET

  • Planeringsmöte. Fysiskt i Sundsvall eller digitalt.

  • Support innan, under och efter bröllopet. Jag är mån om att ni ska kunna må gott och njuta av bröllopsdagen så försöker, förutom att skapa bilder, också påminna er om att stanna upp och njuta av Er dag. 

  • Platsspaning & planering. Jag rekar lämpliga fotoplatser så ni inte behöver tänka på det, men tar gärna emot önskemål om ni har sådana.

  • Alla bra bilder från bröllopet (ca 50-60 st/timmen)

  • Personligt webbgalleri som ni kan dela med familj och vänner.

  • Redigering av bilderna (ljus & färger, ej skönhetsretuchering)

bröllop-3.jpg
petertherese7.jpg

8 timmar

Förberedelser, first look, porträtt, vigsel, gratulationer, gruppfoton & middag
 

VAD INGÅR?
- Provfotografering under planeringsmötet
- Fotografering i 8 sammanhängande timmar
- Personligt webbgalleri
- USB i trä
- Träbox med 10st förstoringar10x15cm

- 1st 30x40cm Fine Art Print
- Professionellt fotoalbum

- Resa inom Västernorrland

22 995:-
skärmupplösta_ceciliafredrik-95.jpg

6 timmar

First look, porträtt, vigsel, gratulationer, gruppfoton & halva middagen

VAD INGÅR?
- Provfotografering under planeringsmötet
- Fotografering i 6 sammanhängande timmar
- Personligt webbgalleri
- USB i trä
- 1st 30x40cm Fine Art Print

- Resa inom Västernorrland 

19 995:-
amandasimon1.jpg

3 timmar

First look, porträtt, vigsel & gratulationer

 

VAD INGÅR?
- Fotografering i 3 sammanhängande timmar
- Personligt webbgalleri

- Resa inom Sundsvalls kommun


 

13 995:-
joy_patrik_webbupplösta-60.jpg

1,5 timmar

OBS! Går endast att boka under lågsäsong okt-april eller tidigast 2 månader
innan bröllopet.

Exempelvis: Borgerlig vigsel & porträtt. Vid kyrklig vigsel hinner vi endast porträtt eller vigsel, alternativt vigsel och några enklare porträtt utanför kyrkan.
 

VAD INGÅR?
- Fotografering i 1,5 sammanhängade timmar
- Personligt webbgalleri
- Resa inom Sundsvalls kommun

 

7 995:-
amandasimon25_edited.jpg
amandasimon25_edited.jpg
sofia_pontus-16.jpg

Sofia & Pontus

Stort tack! Vilka bilder!

Vi är såå glada att du var vår fotograf, kände oss inte ett dugg nervöst, bara avslappnat och roligt. Du är verkligen som gjord för att vara fotograf.

joy_patrik_webbupplösta-60.jpg

Joy & Patrik

Tack för otroliga bilder. Vi är så nöjda. Skulle kunna skriva ut alla och tapetsera med här hemma!

angelika_henrik_webbupplösta-29.jpg

Henrik & Angelica

Otroligt kul och avslappnad fotosession. Du har ögat för en bra bild! Det är inte bara att "knäppa kort". Våran dag blev fantastisk! Tror vi gifter oss varje år.

Jippie!
 

Kul att bestämt er för att höra av er till mig för att boka fotograf till er stora dag.


Jag är såå nyfiken på att få lära känna er och höra mer om era planer och drömmar inför bröllopet. Förhoppningsvis kan vi skapa riktig magi tillsammans om jag är tillgänglig under ert önskade datum!

arrow&amp;v

Tack för din förfrågan, jag återkommer med svar så snart som möjligt. Håll utkik i skräpposten, ibland hamnar mina svarsmail där.

bottom of page