top of page
skoter-19.jpg

Snöskoter

OM VI ÄNDÅ HADE SNÖ ÅRET OM

Från början var det nog mest frihetskänslan och pirret i magen i kombination med naturupplevelser och tid att umgås med familjen som gjorde att jag tyckte om skoteråkningen. I tonåren började jag dock utforska sporten lite mer och fick också börja köra mer med killkompisarna på byn. Av dem lärde jag mig grunderna i friåkning och så småningom följde jag även med till fjälls där jag verkligen fick upp ögonen för sporten vilket gjorde att jag också sökte mig vidare till event där jag kunde lära mig mer.

 

Jag har alltid varit en människa som velat utmana mig själv och testa upplevelser som kanske gör en rädd till en början men som ger ett fantastiskt adrenalinpåslag om man klarar av det. Jag tycker det är lite extra roligt att köra med flera olika sammansättningar av människor, för man kan alltid lära sig av någon annan. Det är bara en själv som kan styra över hur bra man kan bli men om man också kör med rätt folk så är det också en helt fantastisk sammanhållning i sporten, där alla oavsett nivå hjälper varandra att bli den bästa versionen av sig själva.

Kameran hänger såklart med på alla mina äventyr, men är jag ute med vänner så blir det ändå oftast att

den blir kvar i väskan då det är alldeles för roligt att köra. 

Självporträtt.jpg

Utvalda
jobb

Sedan några år tillbaka har jag plåtat XX Freeriders årliga event och jag har också varit involverad i Friåkare på riktigt! och KLIM Backcountry Event.

Fotograf Jonas Södermark.jpg

XX FREERIDE CAMP

FRIÅKARE PÅ RIKTIGT!

KLIM BACKCOUNTRY EVENT

SPONSORER
& PARTNERS

608c36451d56d50004e15c07.png
Powersport center loggo 2019 CMYK transp 72-01.png
klim.png
73155090-8F3B-4E7D-84E6-6D857803B276.JPG

HK HILLCLIMB 2022

I april 2022 tävlade jag i Girls Open på HK Hillclimb i Klimpfjäll och lyckades köra till mig en förstaplats. Obeskrivlig känsla och blev ännu mer taggad på att tävla mer.

hkhillclimb-5.jpg

Gött!
 

Kul att ni tror att jag kan passa för ert fotouppdrag. Skicka ett meddelande så får vi prata mer om detaljer.

Tack för din förfrågan, jag återkommer med svar så snart som möjligt. Håll utkik i skräpposten, ibland hamnar svaren där.

bottom of page