top of page

HALLÅ DÄR

DET ÄR JAG SOM ÄR EVELINA YTTERBOM

Jag växte upp längs med Indalsälvens böljande landskap, där bergen reser sig ståtliga och skogen sakta vaggar i vinden. Som 11-åring försökte jag fånga den här majestätiska naturen på bild, men det var precis som att jag inte kunde se skogen för alla träden när där inte fanns någon människa att fästa blicken på. Så ganska snart började jag rikta min kamera mot människor istället, och det har sedan dess varit min största styrka. 

Som fotograf är jag glad och social. Försöker alltid fånga äkta känslor och uttryck hos dem jag fotar. Något som kan vara lättare sagt än gjort, men jag har mina knep och med många år i bagaget som fotograf känner jag mig oftast trygg även i de mest främmande situationerna.

Jag har utöver mina kunskaper inom foto även erfarenhet av event. Jag skapar just nu inga egna evenemang, men hyr gärna ut mig som personal till andra bolag. Med en utbildning som projektledare inom event i bagaget så har jag varit involverad i allt från sport- till musikevenemang och testat på stora som små arbetsuppgifter inom kommunikation, planering och genomförande. Jag har även arbetat i reklamfilmsbranschen och haft enklare uppdrag inom rollsättning, platsspaning, koordinator och runner. Hör gärna av dig om du har något event du behöver hjälp med på något sätt, så kan vi se om jag är rätt person för uppdraget.

Hoppas vi ses!

KONTAKTA MIG

Förfrågningar gällande fotograferingar skickar du enklast via formuläret längre ner på denna sida.

BOKA EN
FOTOGRAFERING

Vid midsommar 2023 väntar jag mitt första barn och kommer därmed vara föräldraledig en tid från sista maj, men tveka inte att höra av dig om du tror att du har ett uppdrag för mig. Jag kommer nämligen redan under hösten att börja ta på mig utvalda jobb.

Vilken typ av fotografering är du intresserad av?
Om du vill boka en bröllopsfotografering, vilket paket är du intresserad av?
Hur hittade du mig?

OBS! Vänligen kolla er skräppost om ni inte fått svar inom 72 timmar

Tack för ditt meddelande!

bottom of page